Træningsmiljø

I et godt træningsmiljø skal ALLE udvikle sig FODBOLDFAGLIGT

I et godt træningsmiljø skal ALLE have respekt for FODBOLDFORSKELLIGHED

I et godt træningsmiljø skal ALLE være en del af FODBOLDFÆLLESSKABET.

Hvad opnår man personligt i et godt træningsmiljø:

High-performance team

I arbejdet med at skabe et high-performance team med høj grad af psykologisk tryghed i talentudvikling, hvor læring er altafgørende, er der 3 indsatsområder, man kan tage fat i.

High-performance KULTUR

Hvad er en god træning, hvis du spørg spillerne

En god træning set fra spillerne:

TRÆN: Koncentration

Når vi træner, så træner vi – når vi har fri, har vi fri. Fra træningsstart til slut skal spillerne vide, at det er af afgørende betydning for deres udbytte af træningen, at de udviser skærpet opmærksomhed hele tiden (senere en selvfølgelighed). Spilleren skal komme for at træne og ikke for at blive trænet. Kravet til koncentration må dog aldrig overskygge selve glæden ved at træne.

TRÆN: Konkurrence

Konkurrenceelementet er en væsentlig bestanddel i træningen. Det gælder især som motivationsfaktor. Konkurrence er et centralt element i at spille fodbold.

TRÆN: Krav

Spillerne skal mærke, at der bliver stillet krav til dem. Det gælder både i forhold til trænere og medspillere. Kravene skal være afstemt den enkelte spillers niveau, men alle skal have forståelse for, at den enkelte spillers individuelle færdigheder er grundlaget og forudsætningen for kollektivets muligheder og succes.

TRÆN: Kvalitet

Træningen skal kvalitativt være så tæt på de krav, som spilleren bliver stillet over for i kamp (f.eks. teknisk) som muligt. Træningen skal planlægges for den enkelte spiller over længere tid, ligesom træningen differentieres for den enkelte.

TRÆN: Kommunikation

På Fodboldlinjen arbejder vi med 2 typer af kommunikation.

TRÆN: Kontrolcirkel

Jeg skal blive bedre og stærkere til at fokusere på de ting jeg kan kontrollere, og se bort fra vilkår og ting som jeg ikke kan gøre noget ved. 

Jeg lader mig ikke påvirke af de ting jeg ikke har kontrol over:"Holdet der træner bedst, bliver bedst"

HIT (Høj - Intensitets - Træning) med Vindermentalitet i alle de øvelser vi laver for, at skabe et stærkt træningsmiljø.