Campus morgentræning

Morgentræning på Campus Skanderborg

Uddannelse og Sport

Campus Skanderborg (Skanderborg Gymnasium, SCU - Skanderborg Odder Center for Uddannelse og UCS10 - 10. klassecenter og Ungdomsskolen Skanderborg) ønsker, at skabe et attraktivt uddannelse og sportsmiljø for studerende i Østjylland i samarbejde med idrætsforeningerne.

Morgentræning på Campus Skanderborg skal være med til at fastholde og udvikle de unge mennesker i deres sport og være aktive i deres lokale idrætsforening.

Morgentræninger består af

Til performancetræning vil du have mulighed for at gennemføre den muskel- og styrketræning som du har skal lave for at holde dig skadesfri.  Du kan også have morgentræning, hvis du dyrker andre sportsgrene end fodbold og håndbold. Du kan lave anden specifik træning i morgenmodulerne, som er planlagt i samarbejde med din egen træner. Du kan også deltage i performancetræningen, hvor du følger et grundlæggende program eller medbringer dit eget skræddersyede træningsprogram.

Aktiviteter

Tilmelding til Campus morgentræning - klik her

Træningsplan

Målmandstræning tirsdag kl. 07.45-08.15

Forventninger til spillerne

Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Skanderborg Odder center for uddannelse tilbyder morgentræning på disse studieretninger:

Morgentræning

Skanderborg Gymnasium

Skanderborg Gymnasium tilbyder morgentræning på denne studieretning:

Morgentræning

Fælleden - Sport på Campus Skanderborg

Foredrag - Jobs i sportensverden

Foredrag om for strategi,  personligudvikling, markedsføring, ledelse, økonomi, forretningsudvikling i sport-, event- og fritidsindustrien.

Foredragsholdere: