Morgentræning i Ry, Galten og Skanderborg

Velkommen til Fodboldlinjen.dk, hvor vi arbejder med individuelle fodboldfærdigheder for både drenge og piger på 6.-9. årgang. Vi arbejder med at inspirere, motivere og udvikle fodboldspillere.  Fodboldlinjen.dk er et tilbud om morgentræning, både indendørs og udendørs, hvor du indleder dagen med fysisk, taktisk og teknisk træning og fortsætter skoledagen på egen skole. Vi arbejder udendørs med: 

Kunsten er at styrke din fodboldfaglighed, uanset dit niveau, således det kan styrke din spilforståelse og din taktiske og tekniske kunnen, som du kan overføre til banen i den klub du normalt spiller i. 

Futsal

Skadesforebyggende træning

Fodboldlinjen.dk har indgået et samarbejde med Skanderborg Idrætsklinik, der betyder at vi har besøg af fysioterapeuter til udvalgte morgentræninger i hhv. efterår/forår. Målet med samarbejdet er:

Træningstøj

Fodboldlinjen.dk er en pakkeløsning, hvor du udover morgentræning i Futsal og udendørs på kunstgræsbanen, modtager en træningstøj pakke til din træning. 

Info 

Har du spørgsmål, så kontakt træner og projektleder på fodboldlinjen.dk - Rasmus Skibsted på Tlf. 71787707 Mail: Rasmus.Skibsted.Sorensen@skanderborg.dk 

Dine spørgsmål kan også rettes til: Afdelingsleder Frank Oxholm Jensen på tlf. 29382361 Mail: frank.oxholm.jensen@skanderborg.dk 

Årsplan 

Træningsplan