Trænerudvikling

Trænerprofil

Stærke relationer mellem spillere og træneren giver en effektiv udvikling. 

Vi SKAL have trænere på Fodboldlinjen.dk ud fra følgende profil: TOP træner med Vindermentalitet.

Træner kommunikation (træning/kamp)

DU får det, DU selv udstråler

Med Nikolaj Jacobsen som landstræner er det danske landshold blevet verdensmester i både 2019, 2021 og 2023, ligesom holdet har fået sølv ved De Olympiske Lege i 2021, bronze ved EM i 2022 og sølv ved EM i 2024.

Lederskab = Følgeskab

Kasper Hjulmands 4 gode råd om ledelse

Dette kunne egentlig være mit bedste råd:

Al god ledelse starter med at vide så meget, som muligt, om dig selv - Kasper Hjulmand.

Som leder handler det om at finde ud af så meget, som muligt, om dig selv. Hvem er du? Hvad tror du på? Hvilke værdier står du på? Hvad er vigtigt for dig? Du skal kende svarene på de spørgsmål, før du kan levere ærlig og autentisk ledelse i de situationer, du kommer i.

Al god ledelse handler om mennesker. God ledelse kommer i mange afskygninger. Der er ikke én sandhed i min verden, men god ledelse handler blandt andet om at finde en måde, hvor man sammen med dem, man leder, får delt en drøm, som giver mening, og at man bruger sig selv bedst muligt til at hjælpe dem, man leder, til at opnå og opfylde den drøm, vi har til fælles. Det er for mig god ledelse.

Min vigtigste opgave som leder er at skabe følgeskab. At formå at lave en stærk vision, som vi alle sammen føler for, og så at se sig selv som tjener for holdet - for medarbejderne. Jeg skal forsøge at hjælpe andre til at vokse, til at udvikle sig, og blive så dygtige som muligt. At formulere en stærk vision og så hjælpe; det er mine to vigtigste formål.

Jeg tror på brutal ærlighed. Hvis en af mine spillere er det forkerte sted på banen, eller spiller bolden det forkert sted hen, bliver han irettesat meget ”lige på og uden omsvøb”. Og det sker, mens hele holdet og hele staben er samlet. Jeg vil have, at alle hører kritikken, for det kunne lige så godt være en anden spiller, der begik fejlen. Jeg er meget direkte, når det handler om noget rent fagligt, altså fodbold. Hvis det handler om noget personligt, er det noget helt andet. Men så længe det handler om det fodboldmæssige, er det sådan, jeg irettesætter fejl.

Jeg er sådan lidt halvtysk i forhold til at have hård disciplin. Vi vil gerne have benhård disciplin på holdet, men så længe, vi er ansvarlige, og alle i staben og spillerne er ansvarlige for sig selv, kan vi faktisk opleve en stor frihedsgrad - samtidig med en meget hård disciplin.

De tre kerneværdier er:

Trænerudviklingsmiljø

Træningsledelse

Forberedelse.

Før træningen med spillerne.

Undervejs i træningen.

Efter træning

MUST WIN BATTLES - “Vi vinder på træningsbanen”

Fra Elitetræner til Toptræner

Chef vs. Leder