Koncentrationscirkel = Præstation

Aktionen NU er den vigtigste

En spiller, der er KONCENTRERET

Værktøjer

En spiller, der er UKONCENTRERET

Værktøjer

1-2-3 sek. Så er du videre !!!

Tre sekunder. Det er alt, du har. En, to, tre.

Tæl selv. Det er ufattelig kort tid, og det er hele ideen med det. Viktor Axelsen, verdens bedste badmintonspiller, er kendt som perfektionist, så når tingene ikke spiller, kan frustrationerne begynde at boble.

Det må dog aldrig tage overhånd, og derfor er Axelsens samarbejde med B.S. Christiansen guld værd. Det siger den 29-årige fynbo selv.

Og nu løfter Axelsens lidt af sløret for, hvad det er, han og ’B.S.’ arbejder på. Under EM for hold havde Axelsen, ganske ukarakteristisk, et vredesudbrud af rang i opgøret mod Frankrig. Midt i raseriet kunne Axelsen dog høre B.S.’ stemme for sit indre. ”Tre sekunder, Viktor!”

- Jeg har fået at vide af ’B.S.’, at jeg kun må være sur i tre sekunder. Så hvis man tager en timer, så er det tæt på, jeg holder mig under de tre sekunder, siger Axelsen med et stort smil og fortsætter:

- Det er selvfølgelig ikke noget, jeg er stolt af. Men når det så er sagt, så tror jeg helt oprigtigt ikke, at jeg havde vundet kampen, hvis jeg ikke havde gjort det. Så på den måde var det sgu en nødvendighed lige på det tidspunkt, men der var også mange ting, der pushede mig i den forkerte retning lige i den uge, forklarer Axelsen i et interview med TV 2 SPORT.

Tæller man efter, så har Axelsen ret. Hans vredesudbrud varer ikke mere end tre sekunder.