Skadesfri

En glad fodboldspiller er en skadesfri fodboldspiller

Undgå skader

Skadesforebyggende og skadesbehandling

Fodboldlinjen.dk sætter øget fokus på skadesforebyggende træning for spillerne til morgentræning i Skanderborg, Galten og Ry. Netop spillerne på 6./7./8./9. og 10. årgang begynder for alvor, at mærke deres fysiske udvikling og belastningen kan skabe skader i hverdagen. Derfor har Fodboldlinjen.dk indgået et samarbejde med Skanderborg Idrætsklinik. Målet med samarbejdet er:

  • Skadesforebyggende øvelser i fodboldtræningen.

  • Individuelle skadesforebyggende øvelser som udleveres og kan bruges derhjemme.

  • Atletisk træning for at performance optimere den enkelte spiller.

Som en del af samarbejdet med Skanderborg Idrætsklinik, som ligger i Fit&Sund Skanderborg, er det muligt at komme hurtigt til tjek hos idrætsfysioterapeuterne. Dette betyder at der ud over de almindelige tider også er mulighed for akut-tider af 15 min. varighed til 200 kr. for spillere på Fodboldlinjen. Med dette er det muligt at få en hurtig vurdering af din skade, og om denne kræver yderligere undersøgelse/behandling/genoptræning, hvilket gør du fra start får den rette behandling.

Skanderborg Idrætsklinik Godthåbsvej 15, 8660 Skanderborg, www.skanderborgidrætsklinik.dk Tlf.: 86 52 31 55 mail: kontakt@skanderborg-fys.dk

Skadesforebyggende øvelser

Øvelser til hjemmebrug

Genoptræning

Genoptræningen har til formål at reducere risikoen for fodboldskader igen samt forbedre spillernes styrke, stabilitet, hurtighed og smidighed.

Eks. Marcus Rashford. Skadet i Juli 2021 og kom tilbage efter operation og genoptræning i September 2021.

Udstrækning

Om du er atlet eller blot vil holde formen og sundheden ved lige, søger du altid måder at forbedre din præstation på. I den anledning er der en række fordele forbundet ved udstrækning, som kan hjælpe dig til et højere præstationsniveau og samtidigt mindske chancen for eventuelle skader.