Skadesfri

En glad fodboldspiller er en skadesfri fodboldspiller

Undgå skader

Skadesforebyggende og skadesbehandling

Fodboldlinjen.dk sætter øget fokus på skadesforebyggende træning for spillerne til morgentræning i Skanderborg, Galten og Ry. Netop spillerne på 6./7./8./9./10. årgang og Campus Skanderborg begynder for alvor, at mærke deres fysiske udvikling og belastningen kan skabe skader i hverdagen. Derfor har Fodboldlinjen.dk indgået et samarbejde med Skanderborg Idrætsklinik. Målet med samarbejdet er:

IDRÆTSSKADESTUEN

Som en del af samarbejdet med Skanderborg Idrætsklinik, som ligger i Fit&Sund Skanderborg, er det muligt at komme hurtigt til tjek hos idrætsfysioterapeuterne. Dette betyder at der ud over de almindelige tider også er mulighed for akut-tider af 10 min. varighed for spillere på Fodboldlinjen. Med dette er det muligt at få en hurtig vurdering af din skade, og om denne kræver yderligere undersøgelse/behandling/genoptræning, hvilket gør du fra start får den rette behandling. 

Bookes online: https://ezme.io/c/xnJ/RoUc

Ved forløb: 

For spørgsmål kontakt: Skanderborg Idrætsklinik Godthåbsvej 15, 8660 Skanderborg, Tlf.: 86 52 31 55 mail: kontakt@skanderborg-fys.dk 


I Fit&Sund Skanderborg har de bl.a.

🤾🏻‍♀️ Idrætsklinikken

🤸🏻 Rygklinikken

🧘🏻‍♀️ Kiropraktor

🩺 Ultralydsscanning

💥 Shockwave

💫 Laserbehandling

📌 Akupunktur

🍀 Fremstilling af specialsåler

🍭 Diætist

Ect.

Skadesforebyggende øvelser

Øvelser til hjemmebrug

Genoptræning

Genoptræningen har til formål at reducere risikoen for fodboldskader igen samt forbedre spillernes styrke, stabilitet, hurtighed og smidighed.

Eks. Marcus Rashford. Skadet i Juli 2021 og kom tilbage efter operation og genoptræning i September 2021.

Udstrækning

Om du er atlet eller blot vil holde formen og sundheden ved lige, søger du altid måder at forbedre din præstation på. I den anledning er der en række fordele forbundet ved udstrækning, som kan hjælpe dig til et højere præstationsniveau og samtidigt mindske chancen for eventuelle skader.