U17 liga Fodboldlinjen

U17 Talentfodbold setup i Østjylland

Skanderborg kommer med en ny fodbold talentsatsning på U17 årgangen. Målet med projektet er at fastholde og udvikle de bedste U17 spillere i Skanderborg Kommune med fokus på Uddannelse, Trivsel og Spillerudvikling.

Derfor starter Fodboldlinjen.dk - en del af Skanderborg Ungdomsskole og FC Skanderborg nu U17 Liga 1 Fodboldlinjen op med 7 træninger (3 morgen/formiddag + 4 eftermiddag) + 3 Performancetræninger og kampe i DBU U17 liga 1 og Skoleligaen. Dertil et stærkt og erfarent trænerteam med UEFA A træner licens og spiller/trænererfaring fra elite talentudviklings klubber - alt dette kombineret med en uddannelse på Danmarks største 10. klassecenter UCS10 i Skanderborg.

Vi har hvert år lokale spillere fra Skanderborg Kommune, som skifter til AGF, Silkeborg og lykkes som både landsholdsspiller på U17, U19 og Superligaspiller eller lykkes internationalt. Blandt andet Fodboldlinjens ambassadører: Oskar Buur (FC Skanderborg), Alexander Ammitzbøll (Stilling if), Alexander Lind (Hørning if), Jeppe Grøn Kilden og Aske Andresen (Ry Fodbold) og mange andre. Vi ønsker at skabe endnu flere af disse lokale spillere, som kan lykkes på højeste nationale og i nogle tilfælde også internationale niveau. Det kommer vi helt sikkert til med dette nye setup for U17 spillerne i Skanderborg Kommune.

FAKTA - U17 liga 1 Fodboldlinjen består af:

Trænerteamet

Sohaib Haidari

Rasmus "Grauer" Hansen

Rasmus Skibsted Sørensen

Vi vælger ikke på dem der ER bedst, men dem der TRÆNER bedst.

Niveauet i truppen inden de startede:

22/23 23/24

23/24: 17 spillere fra Galten, Ry, Skanderborg, Hørning. 3 fra Odder Kommune, 2 fra Aarhus Kommune og 1 fra Hedensted Kommune.

Spillerne skal ALLE være relevante i  forhold til spilletid. Alle skal have samme betingelser og derfor er max begrænsning på antallet.

T-O-P spiller med Vindermentalitet

En  U17 Liga 1 Fodboldlinjen spiller med færdigheder i højt tempo og selvdisciplin som T-O-P (TRÆNER - OFRE - PRÆSTERE) spiller med Vindermentalitet.


Vi SKAL have en T-O-P spiller med Vindermentalitet.

”DU BLIVER IKKE MÅLT PÅ DET DU TÆNKER ELLER TROR, MEN PÅ DET DU GØR”

1: JEG har en PLAN

VINDERMENTALITET 

2: JEG har en dårlig DAG

MOTIVATION

3: JEG har en DRØM

LYST

Motivation vs. SELVDISCIPLIN

Forskellen mellem motivation og selvdisciplin

"Motivation gør dagen nem, men i morgen hård.  Selvdisciplin gør dagen hård, men i morgen nem."

En spiller MED Selvdisciplin drevet af Vindermentalitet og Viden.

TIGER - Vi jagter sammen for at opnå succes

"Vi er ikke arrogante, vi er bare bedre"

U17 Liga Fodboldlinjens maskot er en TIGER - et SUPER-ROVDYR

🐯TIGER symboliserer MOD:

-

Vi stopper ikke med at jage før vi er LYKKES.

SPIS optimalt - TRÆN genialt - HVIL maksimalt

Restitutionstid (fysisk og mentalt) mellem træninger kl. 15.00-10.00 => 19 timer.

TALENT FORPLIGTER - gør dig umage

Zohair Haidari (årgang 2006)

"Vores træning er altid med 100% intensitet og med fokus på holdudvikling men ikke mindst den individuelle udvikling.  Det har hjulpet mig med at udvikle mig teknisk men ikke mindst fodboldfagligt. 

I starten skal man vende sig til den høje antal træninger, men det kommer man over efter et stykke tid. Det der er fedt og unikt ved U17 liga 1, er træning tidsplanen hvor man får 6 x fodboldtræning ugentligt hvor du har fri kl 15 hver dag, og der er plads til evt. arbejde eller at være sammen med vennerne. Man skal være obs. på at tage hurtigt op på fælleden efter timerne det giver en lidt mere tid til at klæde om, og være ude på træningsbanen lidt før tid. Det samme gælder selvfølglig også efter træning at være hurtig til at tage i bad og klæde om så man kan nå at komme tilbage på skolen og evt. holde lidt frikvarter eller være der til timestart"

Frederik Munk (årgang 2006)

Jeg synes det er et fantastisk projekt, og jeg er enormt glad for at være en del af det.  Jeg er vild med den energi vi møder ind med, til hver træning, og den intention om at blive bedre. Det sammenhold vi har efter bare 7 måneder, vi kommer fra mange vidt forskellige ligaer og klubber. Trænerteamet der er så målbevidste og engageret i os, de er altid til rådighed, også når vi er gået fra banen. Det har jeg alligevel aldrig oplevet før.  

Så har jeg også fået et helt andet perspektiv til fodboldverdenen, førhen ville jeg afgøre, om det var en god kamp, ud fra resultatet og antal mål jeg havde lavet. Nu ved jeg, at det ikke nødvendigvis har været en lortekamp, ud fra om jeg havde scoret eller ej. Virkemidlerne vi har gavn af, har hjulpet mig meget, det både selvevaluering, forskellige statistikker og vores træningsprogrammer. Så jeg kan se min udvikling, og at det giver altså noget, det jeg laver.  

Alexander Hedemand (årgang 2006)

"Jeg syntes liga 1 projektet har været meget lærende, og total fedt at være en del af. I starten var jeg lidt usikker på om jeg ville væk fra de trykke rammer i Hørning, men jeg besluttede mig altså for at tage chancen, og efter jeg gjorde det er jeg ikke i tvivl om at jeg tog den rigtige beslutning. Fodbolden er meget mere taktisk, end jeg har prøvet før, og det har givet mig et helt anderledes syn på fodbold. 

Jeg føler at jeg hver dag får byggesten til at blive en bedre fodboldspiller, fordi der altid er en hjælpevillig kompetent træner til rådighed, om det er søvn, kost eller fysisk træning eller om det er ude på banen".

Præstationsmodel - Hvordan får jeg succes ?

Motivation vs. Selvdisciplin

Mikkel Jacobsen (årgang 2006)

“Jeg er meget glad for jeg har fået muligheden og turde at tage chancen med at skifte til U17 Liga Fodboldlinjen. Jeg føler at jeg har rykket mig meget både fodboldmæssigt, mentalt og fysisk. Træningsprogrammer, statistikker og selvevaluering gør det nemt og tydeligt at følge egen udvikling. 

Det har været fedt at være en del af holdets udvikling, vi kom hurtigt fra at være 17 fremmede unge mennesker, til sammenhold, venskab, samarbejde og holdfølelse. 

Det har været fedt med alt den gejst og opbakning fra trænerteamet, der er klare og tydelige retningslinjer, og er man i tvivl eller har brug for hjælp med noget er de altid til rådighed. Man har mulighed for selv at sætte sig mål og drømme i et seriøst træningsmiljø, hvor der stadig er plads til at grine og tage pis på hinanden. 

I starten var det meget svært/hårdt, fordi vi ikke fik de resultater på kampene som vi ønskede. Men der var ALTID god gejst og positiv stemning til alle træninger. Hvilket holdt humøret oppe og gav følelsen af stærk holdånd.”

Spillerudtagelse til kampe

Spillerudtagelse: Man udtages til truppen for at SPILLE kampe, men SPILLETID i kampene skal man præstere sig til gennem træningen.

Eks. 

Oversiddere har mulighed for kamptræning "Udviklingsmindset" - Jo flere kampe man spiller jo bedre bliver man.

NED Transition

Op til tre halvårsspillere spillere født i perioden fra 1. juli til 31. december året før den pågældende aldersgruppe = halvårsspillere. Vi benytter disse spillere for at skabe "rollemodeller" og give erfaring videre NED til U16 spillerne og får dermed også erfaring fra brug af U18 spillere på U17 holdet. 

Kommunikation efter holdudtagelse

Når man ikke bliver udtaget til det hold man allerhelst vil have spillet kamp på. Så spørg man træneren til næste træning og får derfor en mundtlig forklaring 1v1. Vi benytter ikke skriftlig kommunikation (mail, Messenger osv.) i forhold spillersamtaler.

”Tabere finder undskyldninger - Vindere finder løsninger”

Kampe

Forventninger: 

Dem der træner bedst - bliver bedst

Emil Knudsen (årgang 2006)

"U17 Liga 1 Fodboldlinjen projektet har været noget af en vild rejse. Jeg vil sige der har gået rigtigt mange følelser igennem mig både positive og negative. Det har været enormt fedt, hårdt, lærerigt og inspirerende at  komme ind i et “elitemiljø”. Kvaliteten på træningen har været enormt højt, man møder ind til en virkelig passioneret træner, som allerede inden træningen er gået i gang sat kegler og øvelser op. 

Min udvikling er steget enormt meget, og jeg er blevet til en virkelig afgørende og moden spiller. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at der er på grund af U17 ligaholdet og de enorme dygtige trænere.

Min absolutte ynglings dag er onsdag. Det har haft enormt stor betydning vi bruger vores kursus fag til  U17 workshop med videomøder osv.  Mine egne tanker er helt klart, at det ikke kun det på banen der er vigtigst, men også få set video på de kampe vi har spillet, og få analyseret mine egne præstationer.

Selvom det er U17 Liga 1 Fodboldlinjen projektet, så har UCS10 også haft en enorm andel i det hele, både det fungerer mellem skole og fodbold, men også tilskuermæssigt, at vi træder ind på banen til kampene og der er 100 + tilskuere, som største delen er UCS10 elever viser også hvor stor en støtte vi har fra vores venner. 

Men det absolut største “chok” har været vores fællesskab, det har været fuldstændigt sindssygt. Det som der skulle have været min “målmands konkurrent” Boe, har ikke været en konkurrent og er blevet min bedste ven, uden ham havde jeg ikke gjort det godt på banen. Det jeg tager med fra U17 Liga 1 Fodboldlinjen, er ikke folk som kun konkurrerer, men folk som støtter hver og en. 

Så alt i alt har det været mine bedste måneder som fodboldspillere, men også som menneske."

Ugeplan

Kostplan

Træningsplan

Kommunikation

Praktisk

UCS10 Fodboldlinjen

UCS10 Fodboldlinjen

Fodboldlinjen

Fodboldlinjen.dk

Fodboldlinjen.dk

Forældre "AT LYKKES"

Uden dig som forældre kan dit barn og holdet ikke lykkes. 

----

Transport til udekampene afvikles 100% af forældre kørsel. Udnyt transporttiden til tid med dit barn og hans holdkammerater (venner, skolen, fritid, kærester osv.)

U17 Liga 1 - pakken

U17 Liga 1 holdet er et samarbejde mellem Fodboldlinjen.dk og FC Skanderborg.

Pakken

Egenbetaling:

Årsplan