Ambassadør - Rollemodel

Ambassadører på Fodboldlinjen.dk er tidligere spillere i en af de lokale klubber i Skanderborg Kommune. Kendetegnet for ambassadørerne er deres vilje til, at udvikle deres talent gennem træning og kampe. Flere af talenterne er gået fra ungdomsspillere i en eliteklub til en succesfuld transition til seniorfodbold i både Superligaen, Kvindeligaen, 1. division og udlandet. Flere af ambassadørerne har været/er repræsenteret på de danske Ungdomslandshold fra U16-U21.

Skanderborg Kommune er den kommune i JYLLAND der i 2023 har leveret flest DBU Ungdomslandsholdspillere til U21-U16 Future. Hele 7 spillere fra Skanderborg Kommune har været i aktion på de danske ungdomsholdshold i 2023. Det er foran Silkeborg, Aalborg, Vejle, Randers, Aarhus, Ikast-Brande, Herning, Esbjerg Kommune osv.

Ungdomslandsholdspillere i 2023

Valdemar Rosenberg

Valdemar Rosenberg har gået på Skanderborg Realskole. Valdemar startede i FC Skanderborg og skiftede til AGF Talent. 

Valdemar har 3 gode råd til spillerne på Fodboldlinjen.

Råd 1. Glæden: Det er rigtig vigtigt, at du har det sjovt, og kan lide at spille fodbold, da det er en kæmpe motivation til det hårde arbejde.

Råd 2. Mentaliteten: Prioriter restitution, søvn og kost over alt andet.

Råd 3. Hårdt arbejde: Alt kommer af træningen. Gentagelser på gentagelser er dét, der bringer dig fremad.

William Hansen

William Hansen  har gået på Skanderborg Realskole. William startede i FC Skanderborg og skiftede til AC Horsens. Til dagligt er William keeper på AC Horsens Akademi og en del af DBU ungdomslandsholdene.

William har 3 gode råd til spillerne på Fodboldlinjen.

Råd 1. Selvdisciplin: Lige meget hvad, gør du det, der skal til for at kunne præstere godt ude på banen.

Råd 2. Passion: Med passion for sporten kan du præstere på et højere niveau.

Råd 3. Mod: Turde at vise sine evner frem og ofre sig både på og ude fra banen.

Alexander Ammitzbøll

Alexander har gået på Stilling skole og efterfølgende på UCS10 Fodboldlinjen i Skanderborg. Alexander skiftede til AGF som U19 spiller og er i dag på AGF Superligaholdet. 

Råd 1: Selvtræning er vejen frem. Tager du 10 afslutninger efter hver træning løber hurtigt op i mange afslutninger.

Råd 2: Vær professionel både på og udenfor banen. Hav styr på søvn og kost.

Råd 3: Tro på dine egne evner. Troen på sig selv er vigtigt i et så konkurrencepræget miljø som fodboldverdenen.

Kasper Thiesson Kristensen

Kasper har gået på Skovbyskolen i Galten og spiller i dag på AGF Superligaholdet. Kasper har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.

Råd 1: Sørg for at gøre dig positivt bemærket til træning og kamp. 

Råd 2: Kend dine styrker og udnyt dem.

Råd 3: Kend dine prioriteter og vær afklaret med dine valg.

Alexander Lind

Alexander Lind har gået på Niels Ebbesen Skolen - Fodboldlinjen og spiller i dag i Silkeborg if. Derudover er Alexander på diverse DBU Ungdomslandshold og altid blandt topscorerne i Silkeborg if. 

Råd 1: Hårdt arbejde - det kan godt være du ikke har det største talent, men med vilje og hårdt arbejde kan du nå langt med fodbolden. 

Råd 2: Mentalitet - Husk altid og bliv ved, selvom du har fået afslag af klubber, skal du tage det som en oplevelse og komme videre. 

Råd 3: Tålmodighed - Husk altid og have tålmodighed med din udvikling, for så længe du vil det, vil du altid udvikle dig. Træning er ikke alt, du skal også kunne kende din krops behov. 

Mikkel Fischer

Mikkel Fischer har tidligere spillet i FC Skanderborg og gået på Morten Børup Skolen. I dag er Mikkel en fast del af Akademiet i FC Midtjylland og på DBU Ungdomslandsholdet. Mikkel har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.

Råd 1: Prioritere hele tiden. Hvad er vigtigst lige nu ? at være sammen med venner, træne, lave lektier osv. Hele tiden prioritere.  

Råd 2: Være modig og turde at tage de svære valg på banen og  turde lave fejl.

Råd 3: Glæden ved fodbolden er vigtigt.

Jeppe Kilden Grøn

Jeppe Kilden Grøn er ambassadør for Fodboldlinjen og spiller til dagligt i Silkeborg if. Jeppe fik sin debut på Silkeborg if´s bedste hold i en 1. divisionskamp mod Vendsyssel FF i november 2020. Som fodboldspiller betegnes Jeppe som teknisk dygtig og god til at fordele spillet fra sin position på den centrale midtbane. Jeppe er oprindeligt fra Ry og spillede i Ry Fodbold inden han skiftede til Silkeborg if. Jeppe har 3 gode råd til fodboldspillerne på Fodboldlinjen.dk.

Råd 1: Husk altid at have glæden med. Fodbold skal være sjovt.

Råd 2: Se på modgang som læring og motivation. Modgang kan ikke undgås i fodboldverden, så det handler om at lære, hvordan man skal håndtere den.

Råd 3: Vis gode værdier. Både på og udenfor banen.

Thea Rhode

Thea Rhode er ambassadør for Fodboldlinjen. I 19/20 var hun elev på UCS10 Fodboldlinjen. Til dagligt spiller Thea på AGF Kvindefodbolds U18 DM hold. Hun har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.dk

Råd 1: Fodbold skal blive ved med at være sjovt. 

Råd 2: Selv om der kommer udfordringer og skader så skal du blive ved med, at kæmpe for det du tror på. 

Råd 3: Sæt dig et mål og lav en plan for det du vil opnå.

Oskar Buur

Man skal være vedholdende til træning. Nu har jeg vist i de indhop, jeg har fået, at det kan jeg godt, jeg fik spilletid på Old Trafford i cuppen, og jeg kommer ind og kan godt være med. Jeg tror bare, jeg skal holde ved og bevise, at bare fordi man er på bænken, betyder det ikke, at man ikke gider at træne. Man skal bevise, at man har det i sig og prøve at bygge endnu mere på, høre efter, hvad ens cheftræner siger, og prøve at se, om man kan lære noget af det.

Jacob Andersen

Jacob Andersen stammer fra Galten og har gået på Skovbyskolen. I dag spiller Jacob i AGF og har allerede fået Superligadebut og flere ungdomslandskampe for Danmark. Jacob modtog i 2021 "Aage Rou's Ærespokal", som et stort forbillede og rollemodel i AGFs Talentafdeling, hvor han altid er garant for hårdt arbejde og en helhjertet indsats til træning og i kamp. Jacob har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.dk

Råd 1: Husk altid at tro på dig selv også selvom der er modgang både under træning og kamp. 

Råd 2: Vigtigt at have vilje og være mentalt klar til hver træning og kamp.

Råd 3: Husk selvtræning, da det kan være med til og udvikle dig, kombineret med god søvn og kost. 

Peter Rogers

Peter Rogers har gået på Niels Ebbesen Skolen - Fodboldlinjen og spiller i dag i AGF Talent. Peter har 3 gode råd til spillerne på Fodboldlinjen.

Råd 1: Se hver en træning som en mulighed for at udvikle sig. 

Råd 2: Husk altid at tro på dig selv. 

Råd 3: Sørg for at være godt forberedt før træninger og kampe. Ens forberedelse afspejler ofte ens præstation. 

Aske Andresen

Aske Andresen fra Ry og som nu spiller i Silkeborg if er blandt Danmarks mest talentfulde målmænd. Aske har stor succes både i Silkeborg if og på de danske DBU ungdomslandshold. 

Aske har 3 gode råd til fodboldspillerne på Fodboldlinjen. 

Råd 1: Ha en stor passion for spillet. Nyd at spille fodbold. 

Råd 2: Gør alt hvad du kan til hver træning og kamp. Vilje og fokus er noget af det vigtigste,  hvis du skal nå toppen. 

Råd 3: Træning, træning mere træning er den bedste måde udvikle dig, sørg for at du træner det rigtige - sæt dig målbare mål.

Asker Beck Jensen

Asker har gået på Niels Ebbesen Skolen og er i dag en del af AGF Talent. Asker har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.

Råd 1: Hver dag skal du minde dig selv om hvad din drøm er. 

Råd 2: Sæt dig et mål og nogle delmål, og arbejd hårdt for at de lykkes. 

Råd 3: Nyd at spille fodbold. 

Oliver Holm Schmidt

Oliver Holm Schmidt har gået på Niels Ebbesen Skolen og var på Fodboldlinjen. I dag spiller Oliver i Randers FC og er en del af deres talent setup. 

Råd 1: Ydmyghed. Du må aldrig sætte dig selv foran holdet, for fodbold er jo en holdsport. 

Råd 2: Grib de chancer du får, det er ikke sikkert de kommer igen. 

Råd 3: Hårdt arbejde lønner sig, derfor skal du ikke lade modgang slå dig ud. 

Pernille Pedersen

Pernille gik på UCS10 Fodboldlinjen og har spillet mange DBU ungdomslandskampe for både U16, U17 og U19. Pernille har 3 gode råd til jer spillere på Fodboldlinjen i Skanderborg kommune.

Råd 1: Mål - Sæt dig nogle mål for din udvikling, så du er bevidst om hvad du vil og hvordan du når dertil. 

Råd 2: Tålmodighed - Selvom du er bevidst om dine mål så vær tålmodig. 

Råd 3: Ydmyghed, vilje og hårdt arbejde - Så har du forudsætningerne for at nå langt som fodboldspiller. 

Thomas Thiesson Kristensen

Thomas har gået på Skovbyskolen i Galten og spiller i dag i AGF Talent. Thomas har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.

Råd 1: Vær tålmodig med de ting du går og træner. 

Råd 2: Giv aldrig op, selvom du møder lidt modgang, hellere tage et skridt tilbage i din udvikling for at kunne komme stærkere igen. 

Råd 3: Glæden ved fodbolden skal 100% drive værket.

Jacob Reus

Jacob Reus har gået på Virring Skole og i dag en fast del af AGF Talent. Jacob har 3 gode råd til de elever og fodboldspillere, som til dagligt træner på Fodboldlinjen.

Råd 1: Se et afslag som muligheden for at arbejde hårdt så man kan vise dem at de tager fejl.

Råd 2: Lev professionelt ift. Søvn og kost så du hver dag kan yde dit bedste til træning og kamp.

Råd 3: Kend dine spidskompetencer så du kan være afgørende på banen og vise dig frem.

Jonathan Lind

Jonathan Lind har fået på Niels Ebbesen Skolen og deltaget til NES Fodboldlinjen morgentræning inden han tog på efterskole. 

Råd 1: Tålmodighed - Jeg har i mine år som fodboldspiller altid haft tålmodighed i forhold til mine valg af klubber og spilletid, selvom det ikke går din vej skal du altid blive ved med at give dig 100%

Råd 2 : Gør alt for at blive bedre - Der er mange der undervurdere de små ting i en fodboldspillers liv, som fx søvn, kost og restitution. Det er noget jeg personligt går rigtig meget op i og som også er en stor del af min hverdag.

Råd 3. Sparring - Ha’ en god sparringspartner, en som du kan dele dine frustationer og spørgsmål med, så du ikke selv går med det, det har været en stor hjælp for mig at have nogle tætte relationer som jeg har kunne komme til i mit liv.

Magnus Kaastrup Refstrup

Magnus gik på Virring Skole og skiftede som U14 spiller til AGF Talent og blev efterfølgende seniorspiller på Superligaholdet i AGF.  Derudover var Magnus udlejet til Borussia Dortmund i  en periode. Magnus har 3 gode råd til de elever og fodboldspillere, som til dagligt træner på Fodboldlinjen.

Råd 1: Vær modig, nyd det og elsk det du laver. 

Råd 2: Hvis du skal lykkes så kræver det ekstra træning og selv-træning. 

Råd 3: Troen på sig selv og egne evner er ekstremt vigtigt. 

Viktor Frandsen

Viktor Frandsen har gået på Bakkeskolen i Hørning. I dag spiller Viktor i Randers FC og er en del af deres talent setup. 

Råd 1: søvn og kost, søvn er sindsygt vigtigt da det er der din krop restituerer, så du undgår en masse overbelastnings skader. Og kosten er benzinen på motoren så man kan yde det bedste til træning og kamp. 

Råd 2: hver eneste dag er en mulighed for at blive bedre. 

Råd 3: ydmyghed, at man skal kunne se indad og ikke pege fingre når man laver fejl, men i stedet lære af sine fejl. Ingen fodboldspillere spiller en fuld kamp uden fejl, så brug dem til at blive bedre. 

Christina Ravn Nielsen

Christina Ravn har gået på Gyvelhøjskolen og startede sin fodboldkarriere i Galten FS og sidenhen Skovbakken. I dag er Christina anfører på Kvindeligaholdet i VSK Aarhus og fra sommeren 2020 AGF Kvindefodbold. Christina har 3 gode råd til jer fodboldspillere på Fodboldlinjen.

Råd 1: Fodbold SKAL være sjovt (men ikke hele tiden). Acceptér ydmygt de mange bump og det modgang der med garanti vil komme på vejen, og beslut, hvordan du kommer bedre, stærkere og klogere ud på den anden side. Men vend altid tilbage til om fodbold gør dig glad. Især ved mulige skilleveje.

Råd 2: Fodbold SKAL give energi (ikke dræne for energi)! Vi bruger så sindssygt meget tid på at træne og blive bedre, og mentalt skal vi gennemleve de hårdeste nederlag, men også de vigtigste sejre. Det skal i sidste ende resultere i at vi tanker energi. Det er et privilegium at man kan drive sin sport på et så højt niveau, og samtidig også tanke så meget energi som muligt ved hvert eneste sekund!

Råd 3: Fodbold SKAL give lysten til at møde op til træning igen i morgen. Selv efter træningspas der primært har været fysisk baseret uden bold, eller øvelserne man træner ikke er så sjove som interval, eller der har været en tosse der har råbt og stillet urimelige krav hele træningen igennem, så skal man huske at det alt sammen bidrager til individuel udvikling samt det større perspektiv for holdet, se en anden vinkel end din egen:

Måske tossen har en pointe og for alt i verden vil hjælpe.